RENOVATIE

ADC bvba
ADC bvba

Is het dak van je woning aan vervanging toe?  Dan ben je bij Algemene Dak Constructies uit Olen aan het juiste adres.  Wij doen de renovatie van zowel hellende daken als platte daken. 

 

Bij het vernieuwen van het dak starten we met het verwijderen van de oude dakbedekking.  Indien nodig worden reparaties aan het daktimmerwerk uitgevoerd.  We kunnen dakisolatie plaatsen of een dakraam in het nieuwe dak verwerken.

 

Naast het renoveren van volledige daken kan je bij ons ook terecht voor reparaties en herstellingen aan pannendaken en roofing daken.  Alle renovaties, reparaties en herstellingswerkzaamheden worden steeds met de nodige zorg uitgevoerd zodat je tijdens de werkzaamheden geen hinder ervaart binnen in de woning.

 

Als erkend aannemer en met een zelfwerkende zaakvoerder die meer dan 25 jaar heeft, ben je zeker van een professionele renovatie of herstelling van elk dak.

 

Ben je op zoek naar een nieuw dak voor je woning?  Bel Walter van ADC voor professioneel advies en een passende oplossing.

Dakrenovatie gepland? Vraag een vrijblijvende offerte.

Dakrenovatie gepland? Vraag een vrijblijvende offerte.

ADC bvba
Dr. Luyckxstraat 3
2250 Olen
ADC bvba
Walter Hermans
0477 / 406 993
info@adc-bvba.be